Ga Jij Ervoor Zorgen Dat Margriet Zich Niet
meer Eenzaam Voelt?

Geplaatst op 04 apr. '19, 09:04:55 100 x gezien

Omschrijving

Hallo daar leuke man,

Ik ben Margriet 52 jaar en kom uit Amersfoort. Ik ben een gescheiden, heb twee pracht van kinderen, maar voel me de laatste tijd ook wel eenzaam.
De kinderen leven hun eigen leven en ik ben wel weer toe aan een verzetje, vooral de avonden duren voor mij heel erg lang.
En dat kun jij gaan doorbreken! Ik zou het super spannend vinden om iets met elkaar op te bouwen, noem het friendship with benefits. Ik zoek geen eendagsvlieg, die tijd heb ik allang achter me gelaten. Maar aan een echte relatie ben ik nog niet aan toe, het zit er tussenin. Voor is het alleen maar plezier wat ik zoek, en wil ik ook leuk en spannende dingen gaan ondernemen met een man.

Wat zoek ik in een man? Een lieve sportieve en romantische man, die van een goed gesprek houdt en humor. Ook wel een ondeugende man die graag een vrouw wilt veroveren en ook zijn best ervoor wilt doen!
Spreekt dit je aan, dan mag je mij een mailtje sturen.
Je krijgt altijd antwoord, mannen die meteen met een 06 komen, doe geen moeite want ik ga niet zomaar mijn nummer geven omdat ik je gewoonweg niet ken.

Groetjes en veel liefs Margriet.

Gratis
4 maanden actief op Spotplaats
Bekijk meer advertenties


Gerelateerde Advertenties