Product info
  •   50 tot 53 cm
    • Handrem
    • Versnellingen
  •   Nieuw
  •   Ophalen of Verzenden

Omschrijving

Static Oma De Luxe 28 inch 3 versnellingen 

Op zoek naar de Static Oma De Luxe 28 inch N3 ? Wij leveren binnen 24 uur in heel Nederland. Bestel je nieuwe fiets voordelig en snel!

De Static oma de luxe N3 28 inch is een klassiek model met eigentijdse eigenschappen, zodat deze fiets geschikt is om dagelijks te gebruiken. Zo is de fiets voorzien van een stevig stalen frame en van een comfortabel zadel die overigens in een bruine kleur is uitgevoerd net als de zachte handvatten. De hippe kleur geeft de fiets een trendy uitstraling in combinatie met de lichte banden.

Op deze fiets is het eenvoudig om veilig een tas te vervoeren. De Static oma de luxe N3 28 inch beschikt namelijk over een bagagedrager met snelbinders. Onder de bagagedrager is de klapstandaard te vinden, waarmee u de fiets zelfstandig kunt stallen zonder van een object of fietsenrek gebruik te hoeven maken. Ook achterop is de fiets voorzien van een fietsverlichting, zo kunt u in het donker op een simpele manier aanzetten.

Er is een handrem en een terugtraprem beschikbaar. Aan het frame is een ringslot bevestigd waarmee u de fiets op slot kunt zetten om diefstal te voorkomen. Ter bescherming is de kettingkast gesloten en zijn er bij het achterwiel jasbeschermers aangebracht.

  Specificaties: Wielmaat: 28 inch Framehoogte: 50 cm Framemateriaal Staal Versnelling: Shimano Nexus 3 versnellingen Versnellingssysteem: Naafversnelling Rem voor: Handrem Rem achter: Terugtraprem Velgen: Dubbelwandig Aluminium Verlichting voor: LED Verlichting Verlichting achter: LED Verlichting Slot: Ringslot Snelbinders: Ja, inbegrepen Standaard: Klap standaard

€ 260,00
7 dagen actief op Spotplaats
Bekijk meer advertenties

Gebruiker Advertenties

Static Fixed Gear 28 inch

Static Fixed Gear 28 inch  Op zoek naar de Static Fixed...

€ 210,00

Static Urban damesfiets 28 inch...

Static Urban damesfiets 28 inch Goud 2019 Op zoek naar de...

€ 185,00

Bsp La Dolce Vita N3 Moederfiets...

Bsp La Dolce Vita N3 Moederfiets 28 inch mat zwart...

€ 610,00

Static Fixed Gear 28 inch

Static Fixed Gear 28 inch  Op zoek naar de Static Fixed...

€ 210,00